Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین پایگاه تاکسی‌های پرنده و پهپاد‌های تحویل ساخته شد.

تاکسی‌های پرنده، ماشین‌های پرنده، هواپیما‌های بدون سرنشین باری و هواپیما‌های بدون سرنشین لجستیکی وسایل نقلیه ای هستند که پیشرفت علم و تکنولوژی سبب افزایش تعداد و کاربری آن ها در کشورهای مختلف شده است.

موسس و رئیس اجرایی این طرح انگلیسی معتقد است که این بندر اولین بندر شهری-هوایی کاملاً عملیاتی جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی فرود خطرناک یک فروند هواپیمای باری بوئینگ مدل ۷۶۷ در فرودگاه استانبول که به‌دلیل مشکل فنی، قادر به باز کردن چرخ‌های جلو نبود، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

این هواپیما که از مبدا فرودگاه «شارل دوگل» پاریس برخاسته بود، پس از اطلاع به برج کنترل فرودگاه استانبول درباره مشکل فنی و باز نشدن چرخ‌های جلو، با هدایت برج کنترل با دماغه روی باند فرود آمد.

تیم‌های امدادونجات فرودگاه و آتش‌نشانی پیش از فرود هواپیما به محل اعزام شدند اما این سانحه هیچ مصدوم یا قربانی نداشت. هواپیمای مذکور که یکی از متداول‌ترین هواپیماهای باری محسوب و برپایه مدل ۷۶۷ مسافربری طراحی شده است، حدود ۱۰ سال عمر دارد.

یکی از مقامات وزارت حمل و نقل هوایی ترکیه گفته است که واحدهای این نهاد در حال بررسی علت حادثه هستند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که این هواپیما در هنگام فرود با دماغه دچار حریق جزئی شده و جرقه‌های آتش و دود ناشی از آن به هوا برخاسته است. ژوئن پارسال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ کوچک مدل ۷۱۷ متعلق به خطوط هوایی دلتا در کارولینای شمالی فرودی مشابه داشت.

هرچند کارخانه‌های تولیدکننده عمدتاً مسئولیت تعمیر و نگهداری هواپیماها را پس از ورود آنها به چرخه پرواز برعهده ندارند اما بوئینگ به‌دنبال مجموعه‌ای از سوانح هوایی که در ماه‌های اخیر برای هواپیماهای ساخت این غول هواپیماسازی رقم خورده، به شدت هدف انتقادات و تحقیقات قرار گرفته است.

کد خبر 6100827

دیگر خبرها

  • جنگنده نسل پنجم ایران در راه فتح آسمان/ قاهر 313 را بشناسید (+عکس)
  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول+فیلم
  • لحظه فرود هواپیما بدون چرخ جلو! | ویدئو
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • ایران در این پایگاه مخفی برای حزب الله لبنان پهپاد می سازد؟ | جزئیات ادعای تلگراف
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای